Informationsmøde om GIF er udskudt

Grundet regeringens tiltag for at begrænse spredningen af Coronavirus, er Hvidovre Gymnasium & HF lukket fra og med den 12. marts.

Derfor er informationsmødet om GIF-uddannelsen, oprindelig planlagt til den 17. marts, udskudt på ubestemt tid.

Ny dato følger.

Har du spørgsmål vedrørende GIF-ansøgning bedes du kontakte studievejleder Annike på mail ak@hvgadm.dk eller telefon +45 92 43 32 60 på hverdage fra kl. 9-15.

* * *

VIGTIGT: Ansøgning skal sendes til GIF@hvgadm.dk
(og hvis du er inde i din e-boks og skal sende til os, så skal du vælge ‘Hvidovre Gymnasium & HF’)

Du kan ikke møde op på skolen uden en aftale. Kontakt studievejleder Annike Kjær Hansen for at aftale en tid til samtale.

* * *

På Hvidovre Gymnasium & HF kan du tage et gymnasialt indslusningsforløb for fremmedsprogede, som er sammensat specielt til flygtninge og indvandrere.

Det bliver i daglig tale kaldt “GIF” og er en 1-årig dansk studentereksamen for flygtninge og indvandrere med opholdstilladelse i Danmark.

Med et eksamensbevis fra GIF kan du få adgang til de fleste videregående uddannelser på lige fod med danske studenter og HF’ere.

Du kan søge om optagelse indtil alle pladser er fyldt op, men det vil være en fordel, at du sender din ansøgning i løbet af marts-april måned, så vi har god tid til at behandle den.

Ansøgningsskema til GIF 2020

Læs om optagelseskrav på GIF

Få svaret på de mest almindelige spørgsmål om GIF her